ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Testimonials

Ιωάννης Γ.

IELTS Preparation 09/2020

Η εξ αποστάσεως διδασκαλία πολλές φορές δημιουργεί αμφιβολίες και ερωτήματα σε αυτούς που καλούνται να την επιλέξουν. Η δική μου προσωπική εμπειρία ανέτρεψε τον μύθο αυτό, μη δρώντας κατασταλτικά, καθώς δημιουργήθηκε άμεσα μια συνθήκη εμπιστοσύνης με την κα. Τζίνη, πράγμα το οποίο ευνόησε και την δημιουργία εποικοδομητικών διαπροσωπικών σχέσεων. Ορθός καταμερισμός της διδακτικής ύλης, ευελιξία, προσαρμοστικότητα ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά που κατέστησαν την συνολική μου εκπαιδευτική εμπειρία άψογη, πράγμα ο οποίο απαντάτε στην θετική απόληξη αυτού, δηλαδή στην απόκτηση του πτυχίου μου (IELTS band score 7).Η κα.   Τζίνη με ρόλο καθοδηγητικό, υποστηρικτικό, εμψυχωτικό, δεν έπαυε να ανατροφοδοτεί δημιουργικά την διδασκαλία, έχοντας πάντα υπόψιν το έως τώρα μαθησιακό μου επίπεδο. Παρόλα αυτά, το σημαντικότερο στοιχείο εντοπίζεται στο γεγονός πως η συνολική εκπαιδευτική διαδικασία ενδυνάμωσε την αυτοπεποίθηση μου ως προς την χρήση της ξένης γλώσσας, πυροδοτώντας το ενδιαφέρον μου έτσι ώστε να μην παύω ποτέ να την εμπλουτίζω και να την χρησιμοποιώ ορθά, στην μετέπειτα προσωπική και επαγγελματική μου καριέρα.

ΠΚ

C2 preparation 09/2020

Προσέγγισα το φροντιστήριο κατόπιν συστάσεων. Καθ’όλη τη διάρκεια της φοίτησης μου, που δεν ξεπέρασε το ένα έτος ήταν σαφής ο επαγγελματισμός, καθώς και η σωστή και αποτελεσματική οργάνωση, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά για την επίτευξη του προσωπικού μου στόχου, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Εξίσου  σημαντική ήταν όμως και η ενθάρρυνση που έλαβα αλλά και η βοήθεια, είτε αφορούσε προσαρμογή των μαθημάτων στο δικό μου πρόγραμμα είτε ενίσχυση για την εμβάθυνση του γνωστικού αντικειμένου.

Η εμπειρία των διδασκόντων, η βαθιά γνώση του αντικειμένου αλλά και η ανθρώπινη προσέγγιση που εξέλαβα δικαίωσαν την επιλογή μου. Τους ευχαριστώ για αυτό και τους συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει ειλικρινά να προσπαθήσει για να επιτύχει τους στόχους του.

Μιχάλης Π.

IELTS Preparation 09/2020

Έχοντας επιτύχει τόσο στις εξετάσεις πιστοποίησης IELTS (1/2021) όσο και στις εξετάσεις πιστοποίησης Michigan Proficiency ECPE (5/2015) , διαθέτω μια ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με την μαθησιακή εμπειρία  στο κέντρο ξένων γλωσσών Terra Linguae G.Stamatopoulou.

 

Οι καθηγητές/τριες είναι πολύ φιλικοί/ές  προς τους μαθητές  καθώς και ιδιαίτερα επαγγελματίες στην μετάδοση της μάθησης ξένων γλωσσών και στην άρτια προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Διαθέτουν υψηλή μεθοδικότητα τόσο στις μικρές ηλικίες μαθητών που εισάγονται για πρώτη φορά στην διαδικασία εκμάθησης ξένης γλώσσας , όσο και στους μεγαλύτερους ηλικιακά μαθητές που στοχεύουν σε πιο απαιτητικές πιστοποιήσεις γνώσης ξένων γλωσσών.

Σοφία Τ.

ξενοδοχοϋπάλληλος, Business English 2019

Ήταν μία πολύ χρήσιμη εμπειρία, νιώθω αρκετά τυχερή που παρακολούθησα αυτό το τμήμα. Θεωρώ ότι επωφελήθηκα στο έπακρο καθώς, πέρα από τις γνώσεις, εισπράξαμε και ένα ευχάριστο περιβάλλον γεμάτοι ανθρώπους πρόθυμους να μας βοηθήσουν και να μας μεταδώσουν τις γνώσεις τους

Βιολέττα Π.

ξενοδοχοϋπάλληλος, Business English 2019

Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας που δεν θα σκεφτόμουν ποτέ στα «60» μου να μάθω αγγλικά απαραίτητα για τη δουλειά μου

Μαρία Μ.

ξενοδοχοϋπάλληλος, Business English 2019

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το φροντιστήριο Σταματοπούλου και συγκεκριμένα την κυρία Στεφανία για την εξαιρετική δουλειά που μας προσέφερε με πολλή υπομονή και επιμονή με σκοπό την καλύτερη εκμάθησή μας. Ασχέτως την ηλικία, την εθνικότητα και το επίπεδο αγγλικών που βρισκόταν ο καθένας, έκανε εξαιρετική δουλειά. Συγχαρητήρια στην κυρία Στεφανία για την επιτυχημένη προσπάθεια να μας μεταφέρει τις γνώσεις της και την αγάπη της  προς τις ξένες γλώσσες με σκοπό την καλύτερη επαγγελματική και κοινωνική μας εξέλιξη