ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Μια Οικογένεια
Επικοινώνησε μαζί μας
Jeannie

Jeannie

Director

Αφού αποφοίτησε από το Pierce College, έφυγε για σπουδές στην Αγγλία ενώ αργότερα δούλεψε στην πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα, αν και τα κινέζικα της βρίσκονται μόνιμα στο στάδιο της τελειοποίησης. Έχει ταξιδέψει από την Αλάσκα ως το Θιβέτ ενώ στον ελεύθερο της χρόνο διαβάζει, ασχολείται με τον κήπο της, όπου εφαρμόζει την περμακουλτούρα και σώζει σκυλάκια από όλες τις μεριές της Ελλάδας. Μοιράζεται τις πολλές εμπειρίες με τους μαθητές της και προσπαθεί να τους ευαισθητοποιεί σε θέματα που είναι για εκείνη σημαντικά, όπως το περιβάλλον και η πολυπολιτισμικότητα. 

Έχει μεγάλη εμπειρία με μικρούς και μεγάλους μαθητές, καθώς και  σε προετοιμασία για Proficiency, IELTS και εισαγωγικές Pierce College/Αthens College. 

Judy

Judy

Director of Studies English Department

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Edmonton του Καναδά. Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της, κατατάχθηκε στον Καναδικό στρατό απ’όπου και αποκόμισε την οργανωτικότητα και την αποτελεσματικότητά της. Κατ’όπιν έφυγε για την Ταιβάν, όπου δίδαξε μερικά χρόνια αλλά τελικά, ευτυχώς για εμάς, την κέρδισε ο ελληνικός ήλιος.

Διδάσκει στο σχολείο μας εδώ και 15 χρόνια είναι πια υπεύθυνη σπουδών και συνεργάζεται στενά με την Jeannie και με το υπόλοιπο English Department. Εκατοντάδες Φαληριωτάκια την πρωτογνώρισαν στους Παιδικούς Σταθμούς ΦΙΞ, και μετά από χρόνια την επισκέπτονται στην Ίο τα καλοκαίρια και τους δείχνει τα κατατόπια. Οι μαθητές της, από τους πιο μικρούς έως τους πιο μεγάλους, την αγαπούν και την ακολουθούν πιστά. Αγαπάει τη γυμναστική, τη θάλασσα και φυσικά το υιοθετημένο της νησί, την Ίο.

Georgette

Georgette

French Department

Γεννήθηκε στο Βέλγιο από Έλληνες γονείς και επέστρεψε στην Ελλάδα αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της.

Καθηγήτρια γαλλόφωνη με μεγάλη εμπειρία και χιούμορ που κάνει μικρούς και μεγάλους να αγαπούν τη γλώσσα. Έχει ασχοληθεί πολύ με την προώθηση της γαλλικής γλώσσας και κουλτούρας στην Ελλάδα και στο σχολείο μας ειδικότερα, όπου για χρόνια συνεχίζει τη δυνατή παράδοση του Γαλλικού μας Τμήματος. Εξαιρετικά αποτελεσματική με τους μαθητές των μεγάλων επιπέδων αλλά και ιδιαίτερα αγαπητή από τους μικρούς της μαθητές, κερδίζει την συμπάθεια όλων.

Orestis

Orestis

English Department

Eντάχθηκε στην ομάδα μας το 2021 και αγαπήθηκε πολύ σύντομα από τους μαθητές του για την αμεσότητα και το χιούμορ του.

Για καλή μας τύχη η αγάπη του για την αγγλική γλώσσα και τα παιδιά τον έκανε να αφήσει τα χρηματοοικονομικά και να στραφεί στην διδασκαλία. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις ξένες γλώσσες στο LSI στο Cambridge της Αγγλίας.

Τον διακρίνει η μεγάλη αγάπη του για τα ζώα. Λατρεύει το σκάκι στο οποίο έχει διακρίσεις και είναι ο αδερφός ενός γλυκύτατου chow chow σκύλου, ονόματι Μπαλού!

Dimitris

Dimitris

German Department

Γεννημένος στην Μελιγού Αρκαδίας, τελειώνει το σχολείο και φεύγει για το Βερολίνο όπου σπουδάζει Γερμανική Γλώσσα, την οποία και ομιλεί σαν μητρική. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στην Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων, επιστρέφει στην Ελλάδα και ξεκινάει να διδάσκει. Αγαπημένος καθηγητής με πολυετή πείρα που κάνει το μάθημα απολαυστικό με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του και το μοναδικό του χιούμορ. Οι μαθητές δίπλα του αγαπούν την γλώσσα και μαθαίνουν πολλά για τον πλούσιο γερμανικό πολιτισμό. Αγαπάει τον κινηματογράφο, την ποίηση και τις Κυκλάδες.

Joanna

Joanna

English Department

Γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα και ξεκίνησε να διδάσκει μετά την επιστροφή της από την πολιτεία της Καλιφόρνια. Δίδαξε σε ιδιωτικά σχολεία και Ινστιτούτα ξένων γλωσσών στην Αθήνα και στην Πάτρα. Έχει προετοιμάσει με επιτυχία μαθητές και φοιτητές, υποψηφίους για πτυχία Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων καθώς και μαθητές στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Την διακρίνει η υπομονή της και η αγάπη της για την διδασκαλία. Αγαπάει επίσης τις πολεμικές τέχνες και ειδικά την πυγμαχία αλλά ως τώρα δεν έχει χρειαστεί να την εφαρμόσει στους μαθητές της!

 Aspa

Aspa

English teacher

Αγαπημένη καθηγήτρια κάνει τους μαθητές να αγαπήσουν τη γλώσσα και φωτίζει το σχολείο μας με το χαμόγελό της. Έχει εμπειρία και ειδίκευση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Έχει εμπειρία διδασκαλίας σε Ινστιτούτα Ξένων γλωσσών της Γερμανίας. Είναι κάτοχος Celta από το Βρετανικό Συμβούλιο. Φιλόζωη, γατομαμά που ελπίζει σύντομα να γίνει και σκυλομαμά! Με αγάπη για την ζαχαροπλαστική και την μαγειρική ελπίζουμε να μην την χάσουμε από το Masterchef!

Ισαβέλλα

Ισαβέλλα

Administrator

Η Ισαβέλλα ξεκίνησε σε εμάς ως μαθήτρια και 15 χρόνια μετά επέστρεψε στον γνώριμο χώρο του σχολείου μας και πλέον μας βοηθάει στην σωστή λειτουργία μας και την υποστήριξη των καθηγητών!

Απόφοιτος διαφήμισης και marketing, με εξειδίκευση στην επικοινωνία και  εμπειρία σε διοικητικές θέσεις κρατάει την πολυπόθητη ηρεμία στη γραμματεία μας παρ’όλες τις καθημερινές προκλήσεις. Αγαπάει τη ζωγραφική και μεγαλώνει με πολλή αγάπη την κορούλα της.

 Stephanie

Stephanie

Administrator

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κένυα, ενώ ο πατέρας της υπήρξε πριν πολλές δεκαετίες μαθητής του σχολείου μας!

Έχει μεγάλη εμπειρία σε διοικητικές θέσεις και πάντα με την ευγένεια και το χαμόγελο της μπορεί να ανταπεξέρχεται σε όλες τις προκλήσεις, όπως κάνει και στη γραμματεία μας. Μιλάει 4 γλώσσες -θα την ακούσετε συχνά να μιλάει με την Mme Georgette σε άπταιστα γαλλικά και με τους υπολοίπους σε άπταιστα αγγλικά- είναι απόφοιτος του Thames Valley University of West London στον τομέα της ψυχολογίας, είναι μαμά μιας γλυκύτατης μικρούλας και λάτρης της ποδηλασίας. Ίσως τη συναντήσετε τα πρωινά στη Διονυσίου Αεροπαγίτου με το ποδήλατό της να δείχνει την Αθήνα στους τουρίστες.

Ellie

Ellie

English Department

Γέννημα θρέμμα Παλαιοφαληριώτισσα.

Με μεγάλη διδακτική  φροντιστηριακή εμπειρία σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα σε διπλώματα Cambridge και Michigan. Οι σπουδές της είναι πολλές, όσες και οι αγάπες της- αγγλική λογοτεχνία, ποίηση και μετάφραση. Επιπλέον, με σπουδές επιπέδου Μaster στα Παιδαγωγικά και σε μετεκπαίδευση σε Δυσλεξία, Μαθησιακές Δυσκολίες και Σχολική Ψυχολογία έχει εξαιρετική εμπειρία στην προσέγγιση των μαθητών.

Με τεράστια αγάπη για τους μαθητές και σεβασμό προς τους γονείς , είναι οπαδός της δια βίου μάθησης και εξέλιξης. Είναι μητέρα δυο υπέροχων κοριτσιών και συγγραφέας βιβλίων ποίησης και λογοτεχνίας ενώ στο σπίτι της θα την βρείτε συνήθως παρέα και με κάποια τυχερή γατούλα. Τα παιδιά είναι για εκείνη πάντα το σημαντικότερο κίνητρο δημιουργίας και ευτυχίας.

 

Μπούκη

Μπούκη

Honorary President

Η κυρία Μπούκη έχει πλέον αποσυρθεί από τη διδασκαλία αλλά είναι καθημερινά δίπλα σε όλους μας για να μας ενθαρρύνει και να μας συμβουλεύει με την σοφία που της έχει δώσει μια ολόκληρη ζωή στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Άψογος κριτής χαρακτήρων, θα δώσει πάντα το τελικό πράσσινο φως για όλες τις προσθήκες της ομάδας μας. Επίσης δεν ξεχνάει ποτέ τους παλιούς της μαθητές, οι οποίοι χαίρονται να την συναντούν όταν φέρνουν πλέον τα δικά τους παιδιά!

Animal whisperer, έρχεται πάντα με τη συνοδεία της, Λάρα και Ζαζί.

We are hiring!

We are hiring!

Could it be you?

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος συνεργάτης μας; Άν νομίζεις οτι ο χαρακτήρας και οι ικανότητές σου ταιριάζουν σε ό,τι εκπροσωπεί το σχολείο μας στείλε μας το βιογραφικό σου!

Λάρα

Λάρα

Σιδηρά κυρία και πιστός ακόλουθος της κυρίας Μπούκη, υιοθετημένη από το Φιλοζωικό Σωματείο Παλαιού Φαλήρου το 2010.

Ζαζί

Ζαζί

Η τρίτη σε σειρά μαυρόγατα που φέρνει τύχη στο σχολείο μας. Όταν δεν ξεκουράζεται στον καναπέ μας συμπληρώνει τη διακόσμηση του Halloween, ενώ ιδιαίτερη αγάπη έχει και για την Χριστουγεννιάτικη φάτνη μας.

Λέξι

Λέξι

Η Λέξι διασώθηκε μωρό από τη Jeannie στην ορεινή Ναυπακτία. Αγαπάει να τρέχει στα δάση και στα βουνά και είναι λίγο γκρινιάρα όταν δεν μπορεί να το κάνει, δηλαδή κάθε μέρα που περνάει στην πόλη.

Maurice

Maurice

Το τελευταίο μέλος που μπήκε στην οικογένεια μας, αφού εντοπίστηκε πολυτραυματίας σε ένα γκρεμό από τη Λέξι και στη συνέχεια διασώθηκε από τη Jeannie. Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και συνεχή φροντίδα βγήκε νικητής και πλέον χαμογελάει με ευγνωμοσύνη για τη νέα του ζωή και τα πολλά χάδια.