ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Μια Οικογένεια
Επικοινώνησε μαζί μας
Jeannie

Jeannie

Director

Αφού αποφοίτησε από το Pierce College, έφυγε για σπουδές στην Αγγλία ενώ αργότερα δούλεψε στην πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα, αν και τα κινέζικα της βρίσκονται μόνιμα στο στάδιο της τελειοποίησης. Έχει ταξιδέψει από την Αλάσκα ως το Θιβέτ ενώ στον ελεύθερο της χρόνο διαβάζει, ασχολείται με τον κήπο της, όπου εφαρμόζει την περμακουλτούρα και σώζει σκυλάκια από όλες τις μεριές της Ελλάδας. Μοιράζεται τις πολλές εμπειρίες με τους μαθητές της και προσπαθεί να τους ευαισθητοποιεί σε θέματα που είναι για εκείνη σημαντικά, όπως το περιβάλλον και η πολυπολιτισμικότητα. 

Έχει μεγάλη εμπειρία με μικρούς και μεγάλους μαθητές, καθώς και  σε προετοιμασία για Proficiency, IELTS και εισαγωγικές Pierce College/Αthens College. 

Judy

Judy

Director of Studies English Department

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Edmonton του Καναδά. Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της, κατατάχθηκε στον Καναδικό στρατό απ’όπου και αποκόμισε την οργανωτικότητα και την αποτελεσματικότητά της. Κατ’όπιν έφυγε για την Ταιβάν, όπου δίδαξε μερικά χρόνια αλλά τελικά, ευτυχώς για εμάς, την κέρδισε ο ελληνικός ήλιος. Διδάσκει στο σχολείο μας εδώ και 12 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο, είναι υπεύθυνη σπουδών. Εκατοντάδες Φαληριωτάκια την πρωτογνώρισαν στους Παιδικούς Σταθμούς ΦΙΞ, όπου το σχολείο μας προσφέρει δωρεάν μαθήματα Αγγλικών. Οι μαθητές της, από τους πιο μικρούς έως τους πιο μεγάλους, την αγαπούν και την ακολουθούν πιστά. Αγαπάει τη γυμναστική τη θάλασσα και την Ίο.

Georgette

Georgette

French Department

Γεννήθηκε στο Βέλγιο από Έλληνες γονείς και επέστρεψε στην Ελλάδα αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της.

Καθηγήτρια γαλλόφωνη με μεγάλη εμπειρία και χιούμορ που κάνει μικρούς και μεγάλους να αγαπούν τη γλώσσα. Έχει ασχοληθεί πολύ με την προώθηση της γαλλικής γλώσσας και κουλτούρας στην Ελλάδα και στο σχολείο μας ειδικότερα, όπου για χρόνια συνεχίζει τη δυνατή παράδοση του Γαλλικού μας Τμήματος. Εξαιρετικά αποτελεσματική με τους μαθητές των μεγάλων επιπέδων αλλά και ιδιαίτερα αγαπητή από τους μικρούς της μαθητές, κερδίζει την συμπάθεια όλων.

Blondie

Blondie

English Department

Η Ms Blondie σπούδασε ξένες γλώσσες και είναι κάτοχος Celta από το Βρετανικό Συμβούλιο. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικών με πολλές επιτυχίες για πολλά χρόνια.  

Έχει συμμετάσχει σε summer camps στην Αγγλία και έχει εξειδικευτεί στη μετάφραση. Μετακόμισε από την Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στην ομάδα μας πριν λίγα χρόνια και είμαστε πολύ τυχεροί που την έχουμε μαζί μας. Έχει μεγάλη αγάπη στην διδασκαλία, ενώ έχει και το κοκκαλάκι της νυχτερίδας ακόμα και με τους πιο δύσκολους έφηβους μαθητές.

Αγαπάει τη φωτογραφία και κάνει τα πιο ευρηματικά projects με τους μαθητές της.

Dimitris

Dimitris

German Department

Γεννημένος στην Μελιγού Αρκαδίας, τελειώνει το σχολείο και φεύγει για το Βερολίνο όπου σπουδάζει Γερμανική Γλώσσα, την οποία και ομιλεί σαν μητρική. Ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στην Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων, επιστρέφει στην Ελλάδα και ξεκινάει να διδάσκει. Αγαπημένος καθηγητής με πολυετή πείρα που κάνει το μάθημα απολαυστικό με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του και το μοναδικό του χιούμορ. Οι μαθητές δίπλα του αγαπούν την γλώσσα και μαθαίνουν πολλά για τον πλούσιο γερμανικό πολιτισμό. Αγαπάει τον κινηματογράφο, την ποίηση και τις Κυκλάδες.

Joanna

Joanna

English Department

Γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα και ξεκίνησε να διδάσκει μετά την επιστροφή της από την πολιτεία της Καλιφόρνια. Δίδαξε σε ιδιωτικά σχολεία και Ινστιτούτα ξένων γλωσσών στην Αθήνα και στην Πάτρα. Έχει προετοιμάσει με επιτυχία μαθητές και φοιτητές, υποψηφίους για πτυχία Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων καθώς και μαθητές στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Την διακρίνει η υπομονή της και η αγάπη της για την διδασκαλία. Αγαπάει επίσης τις πολεμικές τέχνες και ειδικά την πυγμαχία αλλά ως τώρα δεν έχει χρειαστεί να την εφαρμόσει στους μαθητές της!

 Aspa

Aspa

English teacher

Αγαπημένη καθηγήτρια κάνει τους μαθητές να αγαπήσουν τη γλώσσα και φωτίζει το σχολείο μας με το χαμόγελό της. Έχει εμπειρία και ειδίκευση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Έχει εμπειρία διδασκαλίας σε Ινστιτούτα Ξένων γλωσσών της Γερμανίας. Είναι κάτοχος Celta από το Βρετανικό Συμβούλιο. Φιλόζωη, γατομαμά που ελπίζει σύντομα να γίνει και σκυλομαμά! Με αγάπη για την ζαχαροπλαστική και την μαγειρική ελπίζουμε να μην την χάσουμε από το Masterchef!

Ισαβέλλα

Ισαβέλλα

Administrator

Η Ισαβέλλα ξεκίνησε σε εμάς ως μαθήτρια και 15 χρόνια μετά επέστρεψε στον γνώριμο χώρο του σχολείου μας και πλέον μας βοηθάει στην σωστή λειτουργία μας και την υποστήριξη των καθηγητών! Απόφοιτος διαφήμισης και marketing, με εξειδίκευση στην επικοινωνία και  εμπειρία σε διοικητικές θέσεις κρατάει την πολυπόθητη ηρεμία στην γραμματεία μας παρ’όλες τις καθημερινές προκλήσεις. Αγαπάει τη ζωγραφική.

 Νάγια

Νάγια

Administrator

Oλοκληρώνοντας τις σπουδές της  στη Γαλλική γλώσσα και Φιλολογία, έφυγε για τη Γαλλία για μεταπτυχιακές σπουδές στη διδακτική και τη μετάφραση. Εργάστηκε για δύο χρόνια σε δημοτικό σχολείο στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Έχει εμπειρία στη διδασκαλία, σε διοικητικές θέσεις, και τη μετάφραση. Μας εμπνέει πάντα να βελτιωνόμαστε με την δημιουργικότητα και την οργανωτικότητά της. Προσωπική φίλη της Marie Kondo και όλων των φυτώριων των νοτίων προαστίων, ταίριαξε πολύ καλά στην υπόλοιπη φιλόζωη ομάδα.

Μπούκη

Μπούκη

Honorary President

Η κυρία Μπούκη έχει πλέον αποσυρθεί από τη διδασκαλία αλλά είναι καθημερινά δίπλα σε όλους μας για να μας ενθαρρύνει και να μας συμβουλεύει με την σοφία που της έχει δώσει μια ολόκληρη ζωή στην εκπαίδευση. Άψογος κριτής χαρακτήρων, θα δώσει πάντα το τελικό πράσσινο φως για όλες τις προσθήκες της ομάδας μας. Animal whisperer, έρχεται πάντα με τη συνοδεία της, Λάρα και Ζαζί.

We are hiring!

We are hiring!

Could it be you?

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος συνεργάτης μας; Άν νομίζεις οτι ο χαρακτήρας και οι ικανότητές σου ταιριάζουν σε ό,τι εκπροσωπεί το σχολείο μας στείλε μας το βιογραφικό σου!

Λάρα

Λάρα

Σιδηρά κυρία και πιστός ακόλουθος της κυρίας Μπούκη, υιοθετημένη από το Φιλοζωικό Σωματείο Παλαιού Φαλήρου το 2010.

Ζαζί

Ζαζί

Η τρίτη σε σειρά μαυρόγατα που φέρνει τύχη στο σχολείο μας. Όταν δεν ξεκουράζεται στον καναπέ μας συμπληρώνει τη διακόσμηση του Halloween, ενώ ιδιαίτερη αγάπη έχει και για την Χριστουγεννιάτικη φάτνη μας.

Λέξι

Λέξι

Η Λέξι διασώθηκε μωρό από τη Jeannie στην ορεινή Ναυπακτία. Αγαπάει να τρέχει στα δάση και στα βουνά και είναι λίγο γκρινιάρα όταν δεν μπορεί να το κάνει, δηλαδή κάθε μέρα που περνάει στην πόλη.

Maurice

Maurice

Το τελευταίο μέλος που μπήκε στην οικογένεια μας, αφού εντοπίστηκε πολυτραυματίας σε ένα γκρεμό από τη Λέξι και στη συνέχεια διασώθηκε από τη Jeannie. Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και συνεχή φροντίδα βγήκε νικητής και πλέον χαμογελάει με ευγνωμοσύνη για τη νέα του ζωή και τα πολλά χάδια.