Γιορτή για τα 70 ΧΡΟΝΙΑ του σχολείου μας- 13 Δεκεμβρίου 2023

Ιαν 20, 2024 | Events

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 είχαμε τη μεγάλη χαρά να γιορτάσουμε με μια μοναδική εκδήλωση τα 70 χρόνια συναπτής λειτουργίας του σχολείου μας στον πολυχώρο του Δημαρχείου Π.Φαλήρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αξιότιμα μέλη της τοπικής κοινωνίας αλλά και παλιοί μαθητές και καθηγητές οι οποίοι έχουν συνδεθεί με το σχολείο μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η απονομή της φετινής Υποτροφίας Καίτη Σκορδούλη προς τιμήν της αείμνηστης καθηγήτριας στην αριστούχο μαθήτρια Άννα-Μαρία Ραιμπούλι που φοιτεί στο τελευταίο έτος των σπουδών της, στην τάξη Proficiency.

Την εκδήλωση ακολούθησε η μουσική παράσταση γραμμένη ειδικά για την περίσταση Based on A True Story από τους μαθητές μας των τάξεων Pre-junior-C class με ένα μουσικό ταξίδι στις 7 δεκαετίες λειτουργίας μας. Τραγουδήσαμε, χορέψαμε, συγκινηθήκαμε καθώς τη σκηνή μοιράστηκαν τωρινοί μας μαθητές με μαθητές της Σοφίας Σταματοπούλου από τις δεκαετίες 1950 κ 1960 καθώς και μαθητές και συνάδελφοι της Μπούκης Σταματοπούλου.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την παρουσία και τη θερμή υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας είναι ο λόγος που συνεχίζουμε δυναμικά τώρα και στο μέλλον.

Πρόσφατα Άρθρα, Ανακοινώσεις & Events

Γιορτή Γαλλοφωνίας 2024- Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024

Σάββατο 6 Απριλίου 2024, 18.00   Πυρετωδώς ετοιμάζεται το Γαλλικό μας Τμήμα για τη Γιορτή της Γαλλοφωνίας 2024!        Ολυμπιακή χρονιά φέτος με Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και δεν θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της...

Εισαγωγικές Α’ Γυμνασίου Κολεγίου Αθηνών & Pierce College- Καλή επιτυχία στους μαθητές μας!

Laura, Χριστίνα, Σοφία και Michael σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις του Κολλεγίου Αθηνών και του Pierce College. Μετά από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, είσαστε...