ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

88109773

Είναι τα Γερμανικά η δεύτερη γλώσσα που κάνετε στο κέντρο μας; Ρωτήστε για την προσφορά που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εσάς!

Στο γερμανικό τμήμα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ που λειτουργεί από το 1985, οι μαθητές μαθαίνουν τη Γερμανική γλώσσα αρχίζοντας από τις τάξεις του Δημοτικού, όπου η γλώσσα διδάσκεται με τις πιο τελευταίες μεθόδους διδασκαλίας. Οι μαθητές χρησιμοποιούν το Internet, καθώς και τους διαδραστικούς πίνακες για να έλθουν σε άμεση επαφή με τη γλώσσα, την κουλτούρα και τη ζωή στη Γερμανία. Εκτίθενται στην προφορική και γραπτή χρήση της γλώσσας, μέσα από τις πιο τελευταίες εκδόσεις βιβλίων και περιοδικών, και διαπρέπουν σε όλες τις εξετάσεις A1 έως C2. Τα επίπεδα A1 έως C2 αντιστοιχούν στο Πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης (CEF) και διοργανώνονται από το GOETHE-INSTITUT.

special offerΣτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ακολουθείται πρόγραμμα σύμφωνα με τα επίπεδα που ορίζονται από το Πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης CEFR (Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για της Γλώσσες). Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις του Ινστιτούτου Goethe: B1/B2/C1/C2.

Η σχολή μας δίνει μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση των Γερμανόφωνων καθηγητών. Εκπαιδεύει τους καθηγητές, σε στενή συνεργασία με το Γερμανικό Ινστιτούτο, στις νέες διδακτικές μεθόδους και τους παρέχει σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Σπουδές στη Γερμανία
Η Γερμανία είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο σε επιστημονική έρευνα. Τα πανεπιστήμιά της είναι παγκόσμια γνωστά και η εκπαίδευση σε αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πολλοί Έλληνες σπουδαστές επιλέγουν τις σπουδές σε Γερμανικά Πανεπιστήμια. Τονίζουμε άλλη μία φορά ότι οι σπουδές στη Γερμανία είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το φοιτητή βαραίνει μόνο η διαμονή και η διατροφή του, σαν να φοιτούσε σε μια ελληνική πόλη. Το επίπεδο σπουδών, όπως καταλαβαίνει κανείς είναι υψηλότατο, και οι δυνατότητες εύρεσης εργασίας μετά το τέλος των σπουδών πολυάριθμες. Τα δημοφιλέστερα Πανεπιστήμια μεταξύ των Ελλήνων σπουδαστών είναι αυτά της Χαιδελβέργης, της Βιτεμεβέργης, του Μονάχου, του Βερολίνου κ.λπ. Για την εισαγωγή Ελλήνων σπουδαστών στα Γερμανικά Πανεπιστήμια χρειάζεται η εξέταση: Test Daf (Test Deutsch als Fremdsprache) η οποία δίνεται στο Goethe-Institut. Η εξέταση Test Daf είναι μια γλωσσική εξέταση σε προχωρημένο επίπεδο.

Η γλωσσική εξέταση, Test Daf αναγνωρίζεται διεθνώς ως πιστοποιητικό γλωσσικής επάρκειας για επιστημονικούς σκοπούς και ακαδημαϊκά επαγγέλματα.

Η σχολή μας αναλαμβάνει την προετοιμασία σπουδαστών για το Test Daf καθώς και τη διαδικασία που απαιτείται για την εγγραφή τους στα Γερμανικά Πανεπιστήμια.

german-alphabet-flash-cards-300 german-language-learn-german