ΕΚΔΡΟΜΕΣ

===============

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ διοργανώνει συχνά εκδρομές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Στόχος των εκδρομών είναι η απόδραση από την καθημερινότητα για γονείς, μαθητές, καθηγητές αλλά και η ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό χρόνο εκτός τάξης. Συχνά οι εκδρομές έχουν περιβαλλοντικό χαρακτήρα και ο τόπος που επιλέγεται συνδυάζεται με περιβαλλοντικές δραστηριότητες.

Οι εκδρομές στο εξωτερικό διοργανώνονται από τα διαφορετικά Τμήματα γλωσσών και έχουν στόχο τη γνωριμία των μαθητών με τη χώρα, της οποίας τη γλώσσα μαθαίνουν. Έτσι:

• τον Απρίλη του 2008 το Γαλλικό Τμήμα διοργάνωσε εκδρομή στο Παρίσι με επίσκεψη στα λαμπερά αξιοθέατα και τα υπέροχα μουσεία της πόλης του φωτός.

• τον Απρίλη του 2009 το Αγγλικό Τμήμα διοργάνωσε εκδρομή στο Λονδίνο με επίσκεψη σε μοναδικά μουσεία όπως το Madame Tussauds και το Βρετανικό Μουσείο, αλλά και το στάδιο Emirates της Αrsenal.

• το Νοέμβριο του 2009 διοργανώθηκε από το Γερμανικό Τμήμα ένα αξέχαστο για όσους συμμετείχαν ταξίδι στο Βερολίνο με επίσκεψη στο Μουσείο της Περγάμου, το ζωολογικό κήπο αλλά και το παλάτι Sans souci στο Πότσνταμ.