Ξένες γλώσσες στις επιχειρήσεις

Η εκπαίδευση προσωπικού είναι θεμελιώδης για την επιτυχημένη και αποδοτική λειτουργία κάθε εργαζόμενου και ειδικότερα στελεχών που ανήκουν σε εταιρίες και επιχειρήσεις μικρομεσαίες, μεσαίες και μεγάλες. Η επικοινωνία και συνεργασία με επαγγελματικούς παράγοντες του εξωτερικού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σε πολλούς εργασιακούς χώρους (ναυτιλιακές, κατασκευαστικές, εισαγωγικές εταιρίες) καθώς και η εξυπηρέτηση πολλών ξένων πελατών όπως συμβαίνει στον τουρισμό. Συνεπώς είναι απαραίτητη και ζωτικής σημασίας η άρτια γνώση των ξένων γλωσσών.

Η εταιρία μας ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ καταξιωμένη στο χώρο της ξενόγλωσσης παιδείας εδώ και 62 χρόνια, διαθέτοντας ιδιόκτητες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις στο Παλαιό Φάληρο,  άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή πείρα, απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτες για την παροχή εκπαίδευσης προσωπικού σε ξένες γλώσσες όπως : ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, στηρίζοντας νευραλγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπως τον Τουρισμό, τη Ναυτιλία, και άλλους κλάδους της βιομηχανίας, παραγωγής, διανομής, επιστημών, τηλεπικοινωνιών κ.λπ.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να επισκέπτονται το χώρο σας και να διδάξουν εξειδικευμένη ορολογία ή γενική κατάρτιση ξένης γλώσσας, ανάλογα με τις ανάγκες που καταγράφονται στο προσωπικό σας, ώστε να βελτιωθεί η επικοινωνιακή ικανότητά τους και η δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης στις απαιτήσεις των πελατών και συνεργατών σας.

Επιπλέον, αυτή η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιχορήγηση μέσω ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ ή διαμέσου  ΕΣΠΑ, που ενισχύει την οικονομική σας ευελιξία προκειμένου να επενδύσετε στην εκπαίδευση του προσωπικού σας.
Απευθυνθείτε στη γραμματεία μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση επαγγελματικών σεμιναρίων εκμάθησης οποιασδήποτε ξένης γλώσσας, ανάλογα με τις ανάγκες του προσωπικού της εταιρίας σας.